INTRODUCTIE

Welkom. South Point Offices is gevestigd in de economisch krachtige Metropoolregio Amsterdam. Deze regio heeft haar sterke positie mede te danken aan de aanwezigheid van de Koninklijke Luchthaven Schiphol. South Point Offices is gelegen in Hoofddorp op slechts 20 minuten afstand van het centrum van Amsterdam.

South Point Offices profiteert van een uitstekende bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer. Het NS station Hoofddorp ligt op slechts 50 meter loopafstand. Het gebied rond het station heeft een multifunctioneel karakter met voorzieningen als een fitnessruimte, bar, restaurant en hotel op loopafstand.

Het gebouwencomplex is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk. South Point Offices wordt beheerd door RPGAM dat met een eigen kantoor is gevestigd in het complex. Onze toegewijde conciërge fungeert als direct aanspreekpunt voor al onze huurders en draagt bij aan een betrouwbare en proactieve service.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking met u en uw organisatie.

OMGEVING & BEREIKBAARHEID

South Point Offices (SPO) ligt midden in de Randstad-regio, dat met meer dan 2,4 miljoen inwoners één van de grootste stedelijke gebieden van Europa is. Binnen de Randstad is South Point Offices onderdeel van de zogenoemde Metropoolregio Amsterdam: de belangrijkste economische regio van Nederland.

Dankzij de nieuwe afrit van Rijksweg A4 is het vanuit South Point Offices minder dan 40 minuten rijden naar de vier grootste steden van Nederland (Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam). Bovendien is er voor uw medewerkers en gasten een zeer ruime parkeergelegenheid op het terrein, met nog eens meer dan 400 parkeerplaatsen in de naastgelegen P+R garage van Hoofddorp.

South Point Offices zelf beschikt over drie beveiligde en overdekte parkeergarages alsmede over uitgebreide parkeermogelijkheden op het terrein direct achter het complex. Het gebouwencomplex is eveneens voorzien van meerdere oplaadpunten voor elektrische auto’s. Voor fietsers is er een bewaakte stalling in de parkeerruimtes direct onder de begane grond.

Het openbaar vervoer biedt een razendsnelle directe verbinding met Luchthaven Schiphol (max. 5 minuten) en Amsterdam Zuidas (max. 12 minuten). Ook Den Haag is binnen 30 minuten bereikbaar vanaf het NS station Hoofddorp, dat letterlijk naast South Point Offices ligt. Tijdens de spitsuren is South Point Offices via een extra busdienst rechtstreeks verbonden met de luchthaven.

DE OMGEVING

South Point Offices ligt midden in het centrum van Beukenhorst-Zuid: het voornaamste bedrijventerrein van Hoofddorp. Gelet op het aantal werknemers in de regio, is dit het grootste en snelst groeiende kantoorgebied van Hoofddorp. Inmiddels hebben vele grote en succesvolle internationale bedrijven zich hier gevestigd, waaronder Walt Disney, FedEx, Bosch/Siemens en Asics.

Deze en vele andere nationale en buitenlandse multinationals kozen voor deze locatie vanwege de grote en moderne kantoorruimtes, de uitmuntende bereikbaarheid (via elke vorm van vervoer) en de vele lokale voorzieningen, waaronder een hotel, bar en restaurant. Multinationals en professionals vinden in Beukenhorst-Zuid de ideale omstandigheden en de juiste uitstraling voor het realiseren van hun internationale zakelijke ambities.

De nabijheid van het NS station Hoofddorp biedt vooral voordeel voor bedrijven die zich richten op jongere hoogopgeleide werknemers. Steeds meer jonge professionals willen immers leven en werken in een stedelijke omgeving waar zij geen eigen auto nodig hebben. Hun voorkeur gaat uit naar stadscentra zoals Amsterdam en Haarlem, waar zij alle voorzieningen om te leven en werken dicht in de buurt hebben. Het gevolg is dat steeds meer lokale bedrijven die voorheen goed per auto bereikbaar wilden zijn, zich nu dichter bij het NS station Hoofddorp vestigen. Zo hebben zij immers betere toegang tot de talloze hoogopgeleide en meertalige potentiële werknemers uit de hoofdstad.

BEDRIJVENTERREIN BEUKENHORST-ZUID

South Point Offices is pal gelegen naast het nieuwe Novotel Amsterdam Schiphol Airport, dat dankzij de moderne uitstraling en vele handige aanvullende voorzieningen een perfecte eerste indruk zal maken op uw (internationale) gasten.

Novotel Amsterdam Schiphol Airport biedt 314 kamers en 17 vergaderruimtes, evenals een restaurant, bar, lobby en sportcentrum.

Daarnaast vindt u in de directe nabijheid ook Restaurant Den Burgh waar u en uw gasten kunnen genieten van een perfecte service tijdens een culinaire lunch of diner.

HET KANTOORPAND

Met meer dan 22 duizend vierkante meter aan huurbare kantoorruimte, verdeeld over zes afzonderlijke gebouwen, vormt South Point Offices het middelpunt van zakelijk centrum Beukenhorst-Zuid. De zes gebouwen ogen tezamen als één geheel, dankzij het ontwerp van het wereldberoemde architectenbureau Kohn Pedersen Fox Associates.

De verschillende entrees van elk gebouw bevinden zich rond de binnenplaats. Hierdoor ademt South Point Offices de besloten sfeer van een campus. De voorzijde van het complex is gelegen aan de Taurusavenue, met een prachtig uitzicht op de duurzame en moderne panden van het gloednieuwe bedrijvenpark Park 20|20. De achterzijde van het complex grenst rechtstreeks aan NS station Hoofddorp, waardoor uw kantoorpand in het directe zicht ligt van de duizenden passagiers die dagelijks voorbijkomen.

Binnen de muren van South Point Offices is dankzij de efficiënte vloerindeling elke denkbare inrichting mogelijk. Uw bedrijf kan er voor kiezen om een geheel eigen gebouw te huren vanaf 2.000 tot 5.000 m², met een eigen ingang, afgesloten parkeergarage en gevelreclame. Of u kiest u voor kleinere kantoorruimte, waarbij u nog steeds kunt rekenen op ons hoogste niveau van gastvrijheid, advies en ondersteuning. De beschikbare vloervelden variëren van 425 tot 675 m².

ERVARINGEN VAN GEBRUIKERS:

Omgeven door natuur

“De directe omgeving is vol van natuur. Ideaal voor een korte wandeling tijdens de lunch”

Uitstekend bereikbaar

“We zitten letterlijk naast het trein- en busstation en vlak bij de snelweg, ik kan altijd de snelste manier van vervoer kiezen”

Individuele opties

“We hebben gekozen voor een eigen gebouw. Zo houden we de controle over de veiligheid en de kwaliteit van de service volledig bij ons zelf”

WERKEN IN SOUTH POINT OFFICES

Een kantoor in South Point Offices betekent zakendoen in een sfeer van internationale ambities. Van de huidige bedrijven in Beukenhorst-Zuid is ongeveer 70 procent van Europese afkomst; een kwart van de bedrijven is oorspronkelijk Noord-Amerikaans en Aziatische bedrijven vormen de overige 5 procent. Maak een korte wandeling rond het kantoorcomplex, dat in het middelpunt van dit district ligt, en die internationale sfeer wordt al direct voelbaar. Hier komen werknemers vanuit alle continenten tezamen, die elk bijdragen aan de typische sfeer van een internationale zakelijke metropool.

Meer dan de helft van de aanwezige bedrijven in Beukenhorst-Zuid heeft daarom inmiddels ook hun hoofdkantoor hier gevestigd, waaronder bekende multinationals als Walt Disney, Sanoma Media, L’Oreal, FedEx en Asics. Al deze diverse bedrijven hebben één ding gemeen: zij stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit van hun werkomgeving, die perfect bereikbaar moet zijn, handige aanvullende diensten en recreatiemogelijkheden moet bieden en een levendige sfeer ademt. Onze cliënten in South Point Offices wensen daarnaast een kantoorruimte die qua grootte en inrichting perfect aansluit op hun manier van werken en zakendoen, met voldoende flexibiliteit om hun kantoor volledig af te stemmen op hun eigen werkwijze.

  • South Point Offices is gelegen op slechts 20 minuten afstand van het centrum van Amsterdam
  • Den Haag, Utrecht en Rotterdam zijn in het algemeen gemakkelijk te bereiken met de auto binnen 40 minuten vanaf South Point Offices
  • Het NS station Hoofddorp ligt pal naar het gebouwencomplex
  • South Point Offices heeft 652 dagelijkse verbindingen met Luchthaven Schiphol
  • Tijdens spitsuren, vertrekken er ongeveer elke 5 minuten 2 buslijnen direct van en naar Luchthaven Schiphol
  • Luchthaven Schiphol ligt op slechts 10 minuten rijden met de auto en minder dan 5 minuten met de trein
  • Het centrum van Hoofddorp is slechts op 5 minuten afstand gelegen en heeft een grote variëteit aan winkels, gezellige terrasjes en eetgelegenheden
  • South Point Offices is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk

MAAK EEN AFSPRAAK

Voor een bezichtiging of andere informatie kunt u contact opnemen met één van onze makelaars:

Scorpius 128-130
2132 LR Hoofddorp
info@rpgam.nl
0202082010

South Point Offices

Scorpius 2-150
2132 LR Hoofddorp

Scorpius 2-150 2132 LR Hoofddorp